HOTEL RENO

HOTEL RENO

4/10/2013

RENOVIRANJE HOTELA


REKONSTRUKCIJA HOTELA CONTINENTAL OD 16.07.2012.


Prve goste je prihvatio jos 1983 god. i uz temeljno renoviranje hotela 2003 god. i danas na poseban način dočekuje goste u svom hotelu uz pružanje vrhunske usluge. apartmana je u tijeku renoviranje hotela Punta na 4* koji će biti pozicioniran kao jedinstven hotel na Jadranu: Vitality hotel Punta za parove svih dobi. U skladu sa novom poslovnom politikom planiramo kompletno renoviranje hotela koje će se odvijati u etapama. privodi se kraju renoviranje hotela na borskom jezeru „jezero“ otvara vrata u julu 22. jun 2012. Kalić je tokom svjedočenja otkrio da je ubrzo uzeo kredit od pet-šest miliona eura koji je dijelom iskoristio za renoviranje hotela Turjak. Renoviranje hotela i depadansa (smeštaja, restorana i sl.) je planirano da se završi do novembra (2007) kada planiraju i da prime prve goste. godine Delta Real Estate započeće renoviranje hotela Park, a investicija će iznositi oko 800.000 eura. Imajte u vidu da će renoviranje hotela trajati do oktobra 2012. Potpuno renoviranje Hotela Crna Gora je planirano za naredne dvije godine, nakon cega ce on dostici nivo od pet zvjezdica. Investirali su u renoviranje hotela „Olympic“ i „Bellevue“ na Velikoj plaži, a za sezonu 2012.

RENOVIRANJE HOTELA METROPOL PALAS U BEOGRADU | SEE BUSINESS TRAVEL.


U toku je renoviranje hotela Konaci, a ti radovi bi trebalo da budu završeni do 15. oktobra. je prihvatio jos 1983 god. i uz temeljno renoviranje hotela 2003 god. i danas na poseban način dočekuje goste u svom hotelu uz pružanje vrhunske usluge. Hotel Kragujevac je hotel visoke turističke klase sa tri zvezdice. U 2011 godini je u planu renoviranje kompletnog hotela kako bi se usluga podigla na jedan viši nivo. Kompletno renoviranje hotela je izvedeno 2011. godine i sada je gostima na usluzi 12 soba de lux,smještenih na dva sprata hotela. Prve goste je prihvatio jos 1983 god. i uz temeljno renoviranje hotela 2003 god. i danas na poseban način dočekuje goste u svom hotelu uz pružanje vrhunske usluge. U tijeku je renoviranje hotela Punta na 4* koji će biti pozicioniran kao jedinstven hotel na Jadranu: Vitality hotel Punta usmjeren na parove svih dobi. Uskoro ćemo započeti i renoviranje hotela Park u centru Beograda. U renoviranje hotela, apartmanskog naselja na Punta Verudeli te hotela Medulin uložit će se oko 25 milijuna eura. Racić najavljuje da je planirano da se uloži 40 miliona evra u kupljenu imovinu, a najviše od toga u renoviranje hotela Kontinental.


B92 - VESTI - MIŠKOVIĆ KUPIO GENEKSOVU IMOVINU.


Better geography skills than your friends? Hotel posluje u sastavu kompanije UTIP Crna Gora, ciji je vecinski vlasnik kompanija Normal Tours. Hotel posluje u sastavu kompanije UTIP Crna Gora, ciji je vecinski vlasnik kompanija Normal Tours. U renoviranje hotela Jezero RTB Bor je za sada uložio 2,9 miliona evra. godine, kompanija MK Group investirala je 15 miliona evra u renoviranje hotela Grand i apratmanskog kompleksa Konaci. Renoviranje hotela sa najmodernijom opremom pocetkom 2005 godine. Hotel Izvor Arandjelovac Izvodjac radova Elektrosrbija Beograd.

URL: http://touroperater.info

No comments: